Nintendo bezig met filmen bij Universal CityWalk Hollywood

Krijgen we meer te zien van Super Nintendo World?

Nintendo heeft vandaag een boel mensen nieuwsgierig gemaakt met onbekende activiteiten bij Universal CityWalk Hollywood. Het bedrijf was bezig iets op film te zetten, maar wat precies is vooralsnog onduidelijk. Op de filmset zijn verschillende ?-blokken en een Warp Pipe uit de Super Mario-games te zien.

Universal CityWalk Hollywood ligt in Californiƫ bij Universal Parks & Resorts. Het is dan ook niet vreemd om te denken dat dit iets te maken heeft met Super Nintendo World. Wie weet zien we binnenkort een reclamespot verschijnen voor het nieuwe themapark van Nintendo.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Nintendo bezig met filmen bij Universal CityWalk Hollywood

Geef een reactie