Nieuwe beelden Radio Hammer Station

Eerder verscheen Radio Hammer Station op de Nintendo 3DS. Morgen verschijnt er een opgepoetste versie voor de Switch. Hoe dit er precies uit komt te zien kan je in deze gameplaybeelden zien. 

In Radio Hammer Station run je een eigen radiostation. Naast het draaien van de nieuwste plaatjes en hipste deuntjes moet je er ook voor zorgen dat het kwaad in de wereld verslagen wordt. Dit doe je met een gigantische hamer.

Zoals je van een spel dat draait om de radio mag verwacht is dit een ritmisch  spel. Dat wil zeggen dat je in een bepaald ritme de goede knoppen in moet drukken om de hoogste score te behalen. In de Switch-versie zullen bijna 100 verschillende nummers te vinden zijn met ieder hun eigen gameplay.

Even geen zin om je te focussen op alle knoppen? Er zit ook een “jukebox” modus in waarin je naar de muziek kan luisteren zonder het spel te spelen. Ook zit er een “free play” en “shuffle” optie in het spel. Genoeg variatie dus in de speelmodi.

Morgen verschijnt dit spel, in Japan krijgt het een prijs van 800 Yen (ongeveer €6.50) een Europese prijs is nog niet bekend gemaakt. Bekijk hieronder vast de gameplay beelden.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Eén gedachte over “Nieuwe beelden Radio Hammer Station

Geef een reactie