Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

26 augustus komt er een Inazuma Eleven Ares presentatie

Dit meldt het Japanse maandblad CoroCoro.

Op zondag 26 augustus zal er in Japan een presentatie plaatsvinden over Inazuma Eleven Ares. Wat er precies aangekondigd gaat worden is nog niet bekend. Veel mensen hopen een (Japanse) lanceringsdatum te krijgen. 

Inazuma Eleven Ares is het vierde deel in de hoofdserie van de spellen. Het eerste Inazuma Eleven spel verscheen in 2011 (in Europa) voor de Nintendo DS. De spellen zijn gebaseerd op de Japanse manga met dezelfde naam. In het spel moet je een zo sterk mogelijk schoolvoetbalteam opstellen om zo de echte topteams te verslaan.

Dit nieuwste deel in de serie zal ook een “scout” functie bevatten, zo schrijft CoroCoro. Door deze functie te gebruiken kan je ook spelers van andere scholen scouten om in jouw team te komen. Zo kan je je team nog sterker maken dan voorheen.

Om de release van dit spel te vieren komt er een speciale Inazuma Eleven voor de 3DS die gratis te downloaden zal zijn. Of deze gratis download enkel voor Japan geldt is nog niet bekend.