Shining Resonance Refrain krijgt launch trailer

Ben je klaar voor deze nieuwe JRPG?

Shining Resonance Refrain komt vandaag naar de switch en SEGA geeft ons alvast een voorproefje met deze gloednieuwe launch trailer. Zo zie je al enkele gameplay-beelden , de verschillende personages en krijg je alvast een kijkje in het verhaal. Een ding weten we zeker, er zal geen tekort zijn aan draken in deze JRPG!

Bekijk de nieuwe launch trailer van Shining Resonance Refrain hieronder.

Ga jij deze nieuwe Switch-titel halen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie