Noahmund komt naar de Switch

Het regent RPG’s!

De studio Shinyuden en de developer Estudio Ábrego maakte vandaag bekend dat Noahmund naar de Switch komt. Het spel zal zowel op de Switch als andere consoles te spelen zijn. Noahmund gaat over een oorlog in het land van Feros. Een meisje genaamd Galina Angstroud wil samen met haar beschermer een einde maken aan de kern van de oorlog, het krachtige wapen van Salaber.

In de trailer is een nieuw systeem te zien, het “Motion Battle Chess” -systeem waarbij strategie en real-time action aan elkaar verbonden worden in een heel nieuw gevechtssysteem.

Benieuwd naar wat er nog meer te zien is in de trailer? Bekijk hem hieronder.

Ga jij Noahmund halen? Laat het ons weten in de reacties!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie