In augustus verschijnt Wasteland 2: Director’s Cut op de Switch

Het betreft een verbeterde versie van het origineel.

Vandaag is bekend geworden dat Wasteland 2: Director’s in augustus zal verschijnen. De RPG die zich afspeelt na de apocalypse betreft een verbeterde en uitgebreidere versie van de originele game. Zo zijn er meer opties om je team te personaliseren en kun je je tegenstander verzwakken door hem bijvoorbeeld in zijn been te raken waardoor hij niet goed meer kan lopen ook zijn er meer voice-over teksten toegevoegd.

Gister verscheen al een trailer, deze kun je hieronder bekijken:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

2 gedachten over “In augustus verschijnt Wasteland 2: Director’s Cut op de Switch

  • 11/07/2018 om 01:09
    Permalink

    Zonde eigenlijk. Wat mij betreft mist de switch nog een aantal ‘mature’ games. Elk spel als deze is eigenlijk een aanwinst in de Switchbibliotheek, maar toch trekt dit me niet. Een fatsoenlijke Shooter misschien?

Geef een reactie