Odyssey-levels in Captain Toad: Treasure Tracker direct te ontgrendelen door middel van Amiibo

Voor wie graag direct aan de slag wil gaan met de nieuwe levels.

Captain Toad: Treasure Tracker kwam oorspronkelijk uit in 2014 op de Wii U en de levels in het spel zijn lichtelijk gebaseerd op de minigames uit Super Mario 3D World met Toad in de hoofdrol. Onlangs heeft Nintendo door middel van een direct aangekondigd dat het spel opnieuw uitgebracht zal gaan worden, ditmaal voor de Switch en 3DS. Deze heruitgave bevat levels die gebaseerd zijn op Super Mario Odyssey. Deze levels komen pas beschikbaar nadat het hoofdverhaal in het spel is voltooid, maar de spelers die niet kunnen wachten kunnen gebruikmaken van de Mario Odyssey trouw Amiibo. Wanneer je deze Amiibo inscant zullen de levels direct speelbaar worden.

Captain Toad: Treasure Tracker komt op 13 juli naar de Nintendo 3DS en Switch.

 

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

5 gedachten over “Odyssey-levels in Captain Toad: Treasure Tracker direct te ontgrendelen door middel van Amiibo

Geef een reactie