Nintendo Feitjes: “Wist je dat…”

De bijzondere nieuwe inwoners van Hyrule.

Welkom bij een nieuwe “Wist je dat…”! Elke maandagochtend kun je op Daily Nintendo een nieuw feitje aantreffen met betrekking tot Nintendo en de vele gameseries die door de jaren heen verschenen op Nintendo-consoles. Het weetje van vandaag gaat over een klein projectje van het ontwikkelingsteam van The Legend of Zelda: Twilight Princess na voltooiing van de game.

Hou Daily Nintendo elke maandagochtend in de gaten voor een nieuwe “Wist je dat…”!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

7 gedachten over “Nintendo Feitjes: “Wist je dat…”

Geef een reactie