Ontwikkelaar Mario & Luigi-serie zoekt grafisch designer voor Switch-games

Zal deze reeks dan toch naar de Switch komen?

AlphaDream heeft de afgelopen jaren veel succes gehad dankzij de Mario & Luigi-titels. Deze studio maakt de RPG-games van de twee broers al sinds het tijdperk van de Game Boy Advance. Een paar maanden geleden maakte Nintendo al bekend dat AlphaDream een remake van Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story aan het maken is die in 2019 uit zal komen.

De studio heeft zich de afgelopen tijd vooral gefocust op de 3DS, maar een recente vacature laat toch blijken dat het bedrijf toch richting de Switch wilt gaan werken. AlphaDream heeft namelijk een vacature geopend voor een 2D/3D grafisch designer, met werkzaamheden die met de Switch, mobiele apparaten, en zelfs de PlayStation 4 te maken hebben.

Het zou vreemd zijn als AlphaDream titels naar andere consoles gaat brengen, gezien de band van het bedrijf met Nintendo. De andere platformen zijn echter niet uitgesloten van toekomstige projecten.

Wat denk jij dat AlphaDream wilt gaan doen met deze nieuwe vacature? Laat het ons weten in de reacties!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

8 gedachten over “Ontwikkelaar Mario & Luigi-serie zoekt grafisch designer voor Switch-games

  • 09/07/2018 om 11:57
   Permalink

   @oldman86 Wees maar niet bang hoor. Mario & Luigi is eigendom van Nintendo en dus niet van Alphadream, dus er is 0% kans dat de mario & luigi serie op de ps4/xbox one gaat verschijnen.

   Wel is het zo dat Alphadream niet een deel van Nintendo is. Ze zouden dus kunnen besluiten om om rpg voor de ps4 te maken, maar dat wordt dan geen mario & luigi game.

   Wel heeft Alphadream bijna uitsluitend exclusieve games voor Nintendo platformen gemaakt, waardoor het mogelijk is dat Nintendo een exclusiviteitsdeal heeft met Alphadream.

   (betekent dat het mogelijk is dat Nintendo een deal heeft met Alphadream waarin staat dat Alphadream alleen maar exclusieve games kan maken voor Nintendo, maar dat is pure speculatie)

Geef een reactie