Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon mini-plushies komen eraan

Ready to catch 'em all?

Ready to catch ‘em all?

Zit er nog wat geld in je beurs? Perfect! Want de “Pokémon Center” komt binnenkort met een hele speciale collectie plushies. Deze plushies zijn deel van een nieuwe collectie genaamd Pokémon Fit en zijn zo klein dat ze in de palm van je hand passen.

De eerste 30 Pokémon zullen op 13 juli in de Pokémon Centers in Japan liggen en de rest zullen volgen in november. Elke knuffel zal rond de tien euro gaan kosten. Zo zul je veel bekende gezichten tegenkomen als Pikachu, Eevee, Jigglypuff, Mew, Vaporeon, Ditto, Meowth en nog veel meer.

Wil je deze Pokémon-knuffels bemachtigen? Dat kan! Je kan ze kopen via eBay/Amazon of de grote selectie van verschillende webshops.

Ga jij deze knuffels verzamelen? Vertel het ons de in de reacties!