Intelligent Systems geeft teaser voor nieuwe zomerhelden in Fire Emblem Heroes

Wie oh wie zouden dit zijn? Check de silhouetten!

Net als vorig jaar worden er ook dit jaar twee banners gelanceerd om de zomer te vieren. Vorige maand verscheen al een banner met Tana, Innes, Cordelia, en Noire. Het lijkt er dus op dat deze helden vergezeld zullen worden door nieuwe zomerse uitvoeringen van personages! Wie denk jij in deze silhouetten te herkennen? Morgen zal de trailer verschijnen, en zal het dan ook meteen duidelijk zijn wie deze schaduwhelden zijn!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Intelligent Systems geeft teaser voor nieuwe zomerhelden in Fire Emblem Heroes

Geef een reactie