Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Holy Potatoes! A Weapon Shop?!

Verover de wereld als een aardappel!

Aankomende donderdag (12 juli) zal Holy Potatoes! A Weapon Shop?! te downloaden zijn vanuit de Nintendo eShop. Vandaag kwam er nog een nieuwe trailer uit van dit bizarre spel. 

Managementspellen hebben we tegenwoordig genoeg. Toch pakt dit spel het net wat anders aan dan de andere spellen. In Holy Potatoes begin je als een kleine pieper in een grote aardappelwereld. Op een dag mag je de smederij van je vader overnemen, dan begint het avontuur. Door verschillende wapens te smeden kan je andere aardappelen steunen op hun missie.

Van al het geld dat je verdient met deze wapenhandel kan je weer nieuwe materialen en machines kopen. Zo kan je steeds betere en sterkere wapens maken. Uiteindelijk is het je doel om uit te groeien tot een waar wapenimperium!

Holy Potatoes! A Weapon Shop?! is het eerste spel van de Holy Potatoes trilogie. Ontwikkelaar Rising Star Games heeft al aangekondigd dat ook de overige twee delen op de Nintendo Switch zullen verschijnen. Wanneer die komen is nog niet bekend.

Bekijk hieronder vast de trailer voor Holy Potatoes! A Weapon Shop?! en download dit spel vanaf komende donderdag in de eShop.