Nieuwe informatie Pearl & Marina amiibo

De Pearl en Marina amiibo zijn al een hele tijd geleden aangekondigd. Vandaag bracht het Japanse twitteraccount van Splatoon meer informatie naar buiten. Zo hebben we een officiële releasedatum en meer informatie over de functionaliteit. 

Koop je deze amiibo dan zal je wederom nieuwe kledingstukken vrijspelen. Het gaat daarbij om kleren die gebaseerd zijn op de Octo Expansion DLC. Naast de nieuwe kleren zijn er ook verschillende andere bonusfuncties. Zo kan je, net als met de andere amiibo, met Pearl en Marina op de foto. Doe je dit tijdens een Spaltfest dan zal de foto gemaakt worden op het podium waar ze aan het optreden zijn. Een leuk detail wat de nadruk nog meer op deze twee popsterren legt.

Tot slot zit voegt het ook nog nieuwe functionaliteiten toe aan de “Squid Beatz” minigame. Er zal geen nieuwe muziek ontgrendeld worden maar wel verschillende geluidseffecten en schermeffecten. Alles bij elkaar voegen deze amiibo dus best wel wat toe!

Hieronder nog een aantal foto’s van de outfits die de amiibo vrijspelen. Ga jij ze halen komende vrijdag? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Nieuwe informatie Pearl & Marina amiibo

Geef een reactie