Nieuwe trailer Go Vacation Switch

Iedereen al zin in vakantie?

Nintendo heeft een nieuwe trailer online gezet van Go Vacation, de party game á la Wii Sports die 27 juli op de Switch zal verschijnen. In de trailer krijg je een overzicht van de verschillende mini games en hun omgevingen. Je kunt de video hieronder bekijken.

Go Vacation bevat meer dan 50 spellen en activiteiten, die coöperatief en competitieve en alleen of met maximaal vier spelers gespeeld kunnen worden. Naast ondersteuning voor multiplayer op één Switch-systeem, wordt lokale multiplayer ook ondersteund.

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie