Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

WarioWare Gold demo nu live in Europa

Inclusief een gloednieuwe trailer en... voice acting?

Inclusief een gloednieuwe trailer en… voice acting?

WarioWare Gold is het nieuwste deel in de langlopende WarioWare-serie. In de game zal je – net als in voorgaande delen – uitgedaagd worden om zoveel mogelijk microgames achter elkaar te spelen. Anders in deze titel is dat de microgames voor een groot deel komen uit oudere titels in de serie. Volgens Nintendo gaat het om de populairste microgames uit de geschiedenis van de serie, maar ook om een aantal gloednieuwe.

WarioWare Gold bevat wel een nieuw verhaal, waarin Wario zijn oude ‘vrienden’ optrommelt om games voor hem te maken zodat hij een groot gametoernooi kan organiseren. Stiekem hoopt hij vooral dat hijzelf hier stinkend rijk van wordt. De game zal volledig ingesproken teksten bevatten, iets wat zeer uniek is binnen het Mario-universum. Een nieuwe trailer voor de demo, welke ook een klein beetje van het verhaal laat zien, is hieronder te bekijken. WarioWare Gold verschijnt op 27 juli voor Nintendo 3DS.