Video vergelijkt graphics Captain Toad: Treasure Tracker op 3DS, Wii U en Switch

Zijn de verschillen tussen de verschillende versies erg groot?

Een antwoord op bovenstaande vraag kan je vinden in onderstaande video, in deze video worden de 3DS, Wii U en Switch op grafisch gebied met elkaar vergeleken. Captain Toad: Treasure Tracker komt deze zomer naar Nintendo Switch en 3DS. Het spel is lichtelijk gebaseerd op de minigames uit Super Mario 3D World met Toad in de hoofdrol. Zo moet je in veel levels de weg naar de ster zien te vinden. De game kent echter niet alleen puzzel levels maar ook on-rail levels en grote bazen. De versie voor de Nintendo Switch krijgt extra levels welke zijn gebaseerd op de New Donk City uit Super Mario Odyssey.

Captain Toad: Treasure Tracker is vanaf 13 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch en 3DS.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

2 gedachten over “Video vergelijkt graphics Captain Toad: Treasure Tracker op 3DS, Wii U en Switch

  • 06/07/2018 om 06:51
    Permalink

    Leuke game! Ik had de technische vergelijking van Digital Foundry al gezien. Zij vonden de 3DS versie erg indrukwekkend en compleet. Ik kan me daar erg in vinden, maar ik heb hem met liefde al op de WiiU gecomplete.

Geef een reactie