Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum SNK 40th Anniversary Collection bekend

Ga later dit jaar aan de slag met een aantal SNK-klassiekers.

Ga later dit jaar aan de slag met een aantal SNK-klassiekers.

NIS America heeft bekendgemaakt dat SNK 40th Anniversary Collection op 16 november dit jaar naar de Nintendo Switch zal komen. Deze verzameling laat je een aantal SNK-klassiekers herbeleven. Het gaat om een aantal arcade-titels welke allemaal geüpdatete graphics, besturing en geluid zullen krijgen. Games die in deze verzameling aanwezig zullen zijn, zijn onder andere Alpha Mission, Athena, Crystalis, TNK III, Street Smart en Ikari Warriors. Daarnaast beschikt de game over een museum mode. Deze herfst moet SNK 40th Anniversary Collection verschijnen. Naast het onthullen van de releasedatum, werd ook een nieuwe trailer vrijgegeven welke je hieronder ziet.