Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eye Theater van Sanko laat je Switch-games spelen op groot virtueel scherm

Voor de mensen die geen zin hebben om een grote tv aan te schaffen.

Voor de mensen die geen zin hebben om een grote tv aan te schaffen.

Sanko werkt aan een nieuw product dat bekendstaat als het “Eye Theatre”, een accessoire dat compatibel zal zijn met de Nintendo Switch en smartphones. Het draagbare apparaat is te vergelijken met een VR-bril. Als je deze bril opzet, geeft het je het gevoel dat naar een 120-inch scherm bekijkt. Naast de monitor bevat de verpakking ook een adapter en HDMI-kabels.

Het scherm in de bril heeft een resolutie van 1.280 × 800. Dit betekent dat games van de Switch die gebruik maken van Full HD-kwaliteit (1.920 x 1.080) gedownscaled zullen worden. De “Eye Theater” zal in september in Japan beschikbaar zijn, voor een prijs van 22.780 yen (ongeveer 177,03 euro).

Zou jij een Eye Theater halen als het hier uit zou komen?