Nieuw globaal Splatfest aangekondigd: Inktvissen tegen Octopussen

Ben je liever een inkling of toch stiekem een octoling?

Er is een nieuw Splatfest aangekondigd in Splatoon 2. Dit maal nemen de inktvissen het op tegen de octopussen. Het Splatfest zal worden gehouden in het weekend van 20/21 juli. Je kan twee weken van te voren alvast je keuze doorgeven om je Splatfest-shirtje op te halen.

Dit Splatfest is best bijzonder. Het is niet alleen een globaal Splatfest, maar je kan zelfs als octoling spelen! Team inktvis zal strijden als inktvissen en Team Octopus zal dus de strijd aangaan als octopussen. Spelers die de nieuwe Octo Expansion nog niet hebben gekocht hebben zo de kans om toch te spelen als octoling!

Welk ras ga jij vertegenwoordigen? Laat het ons weten!

 

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Nieuw globaal Splatfest aangekondigd: Inktvissen tegen Octopussen

Geef een reactie