Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Hoge kwaliteit gaming stoelen van Noble Chairs

Noble Chairs was aanwezig op de E3 om daar hun gaming stoelen te tonen. Hoe is de eerste indruk? Je leest het hier.

Noble Chairs was aanwezig op de E3 om daar hun gaming stoelen te tonen. Hoe is de eerste indruk? Je leest het hier.

Wat is nou fijner dan relaxed in een fijne stoel een game spelen? Met de stoelen van Noble Chairs zit je in elk geval goed betreffende kwaliteit. Elke stoel is uitgerust met duurzaam leer waarin ook nog kleine gaatjes zitten zodat je niet blijft plakken aan de zetel en leuning. Daarnaast worden alle stoelen geleverd met extra kussentjes voor extra nek en ruggensteun.

Op de E3 was naast de standaard EPIC en ICON modellen ook een nieuw model te aanschouwen. Dit model heeft een ruggensteun ingebouwd welke je met een draaiknop kan instellen hoe ver de steun naar voren moet staan. Zo is de stoel geschikt voor iedere rug.

Elke stoel zit heerlijk. Ik heb helaas geen lange sessies nog kunnen testen aangezien ik weer verder moest op de beurs, maar tijdens de korte sessies merkte je al de hoge kwaliteit en het profijt van de extra ruggensteun. Zowel in kussen als geïntegreerde vorm.

Het nadeel van de stoelen is dat ze erg duur zijn met de goedkoopste al boven de 300€ daar staat tegenover dat het geweldig comfortable stoelen zijn die erg duurzaam zijn en hebben daarnaast verschillende certificaten om aan te tonen dat ze goed geschikt zijn voor lange zitsessies.