Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie nieuwe 2DS XL bundels voor Japan

Minecraft, Animal Crossing en Mario Kart 7.

Minecraft, Animal Crossing en Mario Kart 7.

Nintendo heeft recent drie nieuwe 2DS XL bundels aangekondigd voor Japan. De eerste is de Minecraft Creeper editie. Deze komt met een vooraf geïnstalleerde versie van Minecraft: New 3DS Editie ook is de console zelf volledig in het Creeper thema afgewerkt. Deze 2DS XL komt met een prijs van 16,980 yen, wat neerkomt op zo’n 131 euro.

Als tweede is er de New 2DS XL Animal Crossing Editie, welke in juni reeds hier in Europa werd aangekondigd. Deze heeft een vooraf geïnstalleerde versie van Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo. De DS zelf heeft ook weer een design dat volledig geïnspireerd is door Animal Crossing. Deze kost 15,980 yen, of 123 euro.

Tot slot is er het New 2DS XL Mario Kart 7 pakket. Deze heeft een standaard rood/zwart design en heeft een vooraf geïnstalleerde versie van Mario Kart 7. Net als de Animal Crossing editie komt deze op een prijs van 15.980 yen (123 euro).

Alle nieuwe systemen zullen in Japan beschikbaar zijn ergens deze zomer. Welke vind jij het leukst?