Super Volley Blast verschijnt deze maand op de Switch

Zin in een potje volleybal? Vanaf deze maand kan je volleyballen op de Switch!

Unfinished Pixel is van plan om de sport volleybal naar de Switch te brengen. Super Volley Blast is hiermee het eerste spel op Nintendo’s hybride console dat volledig draait om volleybal. De game zal onder andere een verhaalmodus, toernooien en de modus ‘Quick match’ bevatten. Er is ook een trailer uitgebracht van het spel, deze kan je hieronder bekijken.

Super Volley Blast zal vanaf 12 juli beschikbaar zijn in de Nintendo eShop.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Super Volley Blast verschijnt deze maand op de Switch

Geef een reactie