Square Enix is bezig met nieuwe RPG voor de Switch en PS4

Een nieuwe actie-RPG is onderweg naar Nintendo’s hybride console.

Square Enix zal later in juli de bijzonder ogende RPG Octopath Traveler naar de Switch brengen. Voor fans van RPG-spellen is er nu goed nieuws want de Japanse ontwikkelaar is bezig om een nieuwe game naar de Nintendo Switch te brengen. Dit blijkt uit een vacature die open staat bij de Business Division 8-studio van Square. Er wordt namelijk gezocht naar een project-assistent voor een aankomende actie-RPG voor zowel de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Meer informatie over deze aankomende titel is vooralsnog niet bekend. Wel interessant is het feit dat deze studio eerder ook aan de Secret of Mana-remake werkte. Zodra er meer bekend is houden we je natuurlijk op de hoogte.

Eén gedachte over “Square Enix is bezig met nieuwe RPG voor de Switch en PS4

Geef een reactie