Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Koopa Troopa nu speelbaar in Mario Tennis Aces

Heb jij dit personage al vrijgespeeld?

Nintendo had het al aangekondigd. Vanaf 1 juli komt er een nieuw speelbaar personage in Mario Tennis Aces. Hoe je dit nieuwe personage (Koopa Troopa) vrijspeelt was nog niet bekend. Ondertussen kunnen we jullie daar meer over vertellen.

Met Mario Tennis Aces pakt Nintendo het wat anders aan dan we van ze gewend zijn. Speelbare personages worden in fases uitgerold. Fanatieke spelers zullen zelfs eerder toegang krijgen tot bepaalde karakters. De maand juli staat in het teken van Koopa Troopa. Hoe dit personage vrijgespeeld moest worden was tot zondag nog onbekend. Wel wisten we dat het iets met de toernooi functie te maken had.

Wat moet je doen om Koopa Troopa vrij te spelen?

Start je Mario Tennis nu op en ga je naar online toernooien dan krijg je te zien wat er voor nodig is om dit personage vrij te spelen. Je hoeft niet een bepaald aantal punten te halen. Kampioen worden in een toernooi is ook niet nodig! Het enige wat je moet doen is één wedstrijd in online toernooi spelen. Of je deze wint of verliest maakt ook niet uit. Na het spelen van een wedstrijd zal je onderstaand scherm te zien krijgen.

Koopa Troopa hoort in de categorie ‘snelle’ personages. Dit wil zeggen dat hij zich makkelijk over het veld verplaatst maar iets minder krachtig is in zijn aanval en verdediging. Ook heeft hij meer moeite met bepaalde trucjes dan andere personages. Heb je geen zin om mee te doen aan online toernooien of heb je het spel nog niet? Eind juli zal dit personage voor iedereen beschikbaar komen. In augustus zal dan het volgende personage vervroegd vrijgespeeld kunnen worden.

Heb jij Koopa Troopa al vrijgespeeld en denk je dat je dit karakter vaak gaat gebruiken tijdens het spelen? Of heb je misschien een andere favoriet? Laat het ons weten in de reacties.