Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[VIDEO] Trials Rising: Spectacular Crashes, Customization, and Tandem Co-Op

Enkele beelden van de nieuwe Trials game voor Nintendo Switch.

Enkele beelden van de nieuwe Trials game voor Nintendo Switch.

Voor wie het nog niet wist, de nieuwe Trials game: Trials Rising, komt naar Nintendo Switch. De game werd aangekondigd op de E3 en zal beschikbaar zijn op 28 februari 2019.

In de nieuwste video over het spel word gesproken over enkele speciale features van het spel. Zo word onder andere uitgelegd hoe en in welke mate je jouw motor en bestuurder kan customizen. Verder wordt de speciale multiplayer optie, Tandem Co-Op, uitgelegd. Je speelt namelijk niet tegen elkaar, maar samen, op één motor. Je hebt dus twee spelers die samen een motor zullen moeten besturen.

Een leuk onderdeel van Trials is, ironisch gezien, het falen. Er zijn namelijk enkele spectaculaire manieren om je motor te crashen. Ook hier wordt een beetje over gesproken in de video. Je kan deze hieronder bekijken om alles in detail te horen.