Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Holy Potatoes! A Weapon Shop?! komt volgende week naar de Switch

Een management/simulatie game, maar dan met aardappelen.

Een management/simulatie game, maar dan met aardappelen.

Enkele maanden geleden kondigde Rising Star Games aan dat de Holy Potatoes! Triologie op de Switch zou verschijnen. Het eerste deel daarvan;  Holy Potatoes! A Weapon Shop?! komt volgende week naar de Switch E-shop.

Holy Potatoes! A Weapon Shop?! speelt zich af in een wereld waarin eigenlijk allen maar aardappelen leven. Jij bent een jonge aardappel met grote ambities, en op een dag krijg jij de mogelijkheid om je vaders smid over te nemen. Smeed de beste wapens en verkoop deze aan jonge aardappel helden-to-be, die langzaam maar zeker reputatie opbouwen, dankzij jouw wapens! Gebruikt deze reputatie om meer wapens te verkopen, betere materialen te kopen, enchantments en relikwieën te vinden en je winkel uit te breiden en beter te maken, totdat niemand meet ergens anders wil kopen!

Holy Potatoes! A Weapon Shop?! is vanaf 12 juli te downloaden. De trailer kun je hieronder bekijken.