Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Broforce komt naar de Switch

Chaotische gameplay en vooral bruut vechten.

Chaotische gameplay en vooral bruut vechten.

Devolver Digital brengt een nieuw spel naar de Nintendo Switch namelijk Broforce. Op de vraag van een fan of deze al eerder uitgekomen titel ook naar de Switch komt, verscheen op het officiële Twitter-account van ontwikkelaar Devolver het antwoord dat de game “onderweg” is. Er is nog geen releasedatum gegeven en ook verdere informatie ontbreekt nog.

Broforce is een game vol vechten en geweld. Wanneer het kwaad de wereld bedreigt, wordt er een beroep gedaan op Broforce, een organisatie die zich vooral richt op brutaal geweld. De game kun je alleen spelen maar ook samen. Onderstaande trailer (niet van de Switch-versie) geeft een indruk van de game.