43 minuten aan beeldmateriaal van Runbow voor de Nintendo Switch

Het spel komt overmorgen uit, maar wie nieuwsgierig is naar de Switch-release kan alvast 43 minuten aan gameplay bekijken.

In dit beeldmateriaal is te zien hoe het spel met Shantae wordt gespeeld. Runbow verscheen al eerder op andere platformen. Eerdere Nintendoplatformen waarop deze game verscheen zijn de Wii U en de New Nintendo 3DS. Oorspronkelijk komt de game uit 2015, maar vanaf aankomende dinsdag kunnen bezitters van een Switch ook deze racing platformer. Ga jij het spel op de Switch halen?

 

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie