Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vanaf september komen drie nieuwe personages naar Mario Tennis Aces

Een bekende aap, dino en vliegende schildpad keren terug.

Een bekende aap, dino en vliegende schildpad keren terug.

We wisten al dat Mario Tennis Aces de komende twee maanden al gaat uitbreiden met Koopa Troopa en Blooper. Nu weten we ook dat vanaf september drie andere personages het tennisveld gaan betreden: Diddy Kong, Birdo en Parartroopa. Naar alle waarschijnlijkheid zal elk van hen in respectievelijk september, oktober en november beschikbaar worden gesteld aan de mensen die genoeg punten scoren in de online toernooien van die maanden.

Hoewel Diddy Kong, Birdo en Paratroopa al bekend waren gemaakt, wisten we nog niet zeker wanneer ze zouden verschijnen. Nu weten we zeker dat deze drie tennisveteranen deze herfst worden toegevoegd. In onderstaande trailer zie je enkele accolades uit reviews, maar ook de bekendmaking van het drietal.