Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwste update Mario Tennis Aces nu beschikbaar

Wijzigingen aan zowel Online Tournaments en Adventure mode en meer!

Wijzigingen aan zowel Online Tournaments, Adventure-modus en meer!

Deze update bevat de “rating” functie die pas beschikbaar zal zijn op 1 juli, samen met een paar andere veranderingen aan het spel. Bekijk het onderstaand overzicht van deze update.

  • Wijzigingen aan Online Tournaments

De “rating” functie, die op 1 juli zal worden toegevoegd aan het spel, zal starten op 2000 punten en kan stijgen bij een overwinning en dalen als je een wedstrijd verloren hebt. Deze score zal worden gebruikt om aan andere spelers te laten zien hoe goed de speler in het spel is. Het ranking-board zal gebaseerd zijn op het totaal aantal behaald punten.

Bij de situatie waar een speler de match verlaat, zal het systeem de speler met de beste score punten geven en van de verliezende speler punten afpakken.

Als er een groot verschil is tussen de rank van de twee spelers en de speler met de hogere rank wint, kan het dus voorkomen dat je geen punten verdient. Dit om oneerlijke wedstrijden te voorkomen.

  • Wijzigingen aan de missies in Adventure mode

Forest Practice Court: De vijand gebruikt nu minder vaak Zone Shots.

Forest Edge: De vijand reageert nu beter op de shots die op hem afkomen.

Reflection Room: Het aantal Energy dat je krijgt is aangepast.

Royal Chamber: Het aantal Energy dat je krijgt is aangepast.

  • Andere wijzigingen

Online Tournament: Het probleem waar de settings in de match zelf niet overeenkwamen met de ingestelde settings van de speler is verholpen.

Online Tournament: Het probleem waar het spel vast hing als je bij een communication error bepaalde knoppen in duwde is verholpen.

Er zullen nog verdere aanpassingen komen die te maken hebben met de balans van het spel in matches en de prestaties van de karakters.

Waar kijk jij naar uit in deze update? Laat het ons weten in de reacties!