Nieuwe update onderweg voor Splatoon 2

Nieuwe wapens, een nieuw level en meer!

Nintendo heeft weer een reeks nieuwe content onthult die in juli naar Splatoon 2 komen. Zo krijgt het spel nieuwe wapens, een nieuw level genaamd Albacore Hotel en een X-Rank reset.

Er worden vier nieuwe wapens verwacht aan het begin van de maand, waaronder een Bamboozler 14 MK 2 met een Toxic Mist sub-wapen en een Burst Bomb Launcher en de Tenta Sorella Brella met een Splash Wall en een Curling Bomb Launcher. Daarnaast krijgen we een Ballpoint Splatling met Toxic Mist en een Inkjet, and last but not least: de Explosher met een Sprinkler en een Bubble Blower.

Ook zal het nieuwe level New Albacore Hotel in de nabije toekomst naar Splatoon 2 komen. Al deze nieuwe content en de X-Rank reset zal in de volgende update van Splatoon 2 beschikbaar zijn. Deze update vindt voor Europa op 1 juli om 2 uur s’nachts plaats.

Verder hebben we verschillende screenshots die de nieuwe content van Splatoon 2 in al hun glorie laten zien.

Waar kijk jij naar uit in deze update? Is het misschien het nieuwe level? Of toch een van de vier nieuwe wapens? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Nieuwe update onderweg voor Splatoon 2

Geef een reactie