De geschiedenis van…

Een nieuw rubriek met het oog op het verleden.

Vanaf volgende week zal je bij Daily Nintendo een gloednieuw rubriek vinden. Onder de noemer “De geschiedenis van…” kan je kennis maken met de rijke geschiedenis van Nintendo-series en -personages. De geschiedenis van een serie of personage zal in wekelijkse artikelen worden uitgelicht. Een belangrijk aspect hierbij is dat het onderwerp betrekking heeft op een game die in de nabije toekomst wordt uitgebracht. Zo kun je vanaf volgende week de geschiedenis van Star Fox lezen, welke in oktober speelbaar is in Starlink: Battle for Atlas voor de Nintendo Switch.

Mochten er verzoekjes zijn, schroom dan niet om een bericht achter te laten. Wie weet wordt jouw verzoekje uitgelicht in een komende “De geschiedenis van…”.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

6 gedachten over “De geschiedenis van…

Geef een reactie