Switch-versie Wolfenstein II in beeld

Hoe draait Wolfenstein II op de hybride console van Nintendo?

Wolfenstein II: The New Colossus verschijnt morgen dan eindelijk voor de Switch. Wie benieuwd is hoe de titel op de console van Nintendo draait kan alvast een indruk krijgen middels onderstaande video welke footage toont. Wolfenstein II – The New Colossus is het vervolg op de first-person shooter Wolfenstein – The New Order. Jij hebt in deze shooter de missie om in het Nazi Amerika de sterkste leiders voor het verzet te rekruteren. De game is vanaf morgen fysiek en digitaal verkrijgbaar.

3 gedachten over “Switch-versie Wolfenstein II in beeld

 • 29/06/2018 om 12:15
  Permalink

  No thanks ! Dit soort games vind ik niet echt tof voor een Nintendo Switch, ik heb die fout met Doom ook gemaakt, en motion sick. Voor een nintendo switch speel ik gewoon de nintendo games, unieke games met kleurtjes, platform en leuke wezens, maar niet dit, dan zet ik mijn ps4 wel aan

  • 29/06/2018 om 15:41
   Permalink

   Ik vind dit soort games juist ook geschikt voor ‘on the go’. Ben het wel met je eens als het Doom betreft. In Doom zit veel minder storytelling dan in Wolfenstein. Dat maakt voor mij het verschil om dit wel op mn Switch buiten de deur in de vakantie te spelen.

Geef een reactie