Launch trailer Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Vanaf nu ook beschikbaar op de Switch!

In Ys VIII: Lacrimosa of DANA speel je als avonturier Adol. Nadat zijn schip gezonken is, dreef Adol naar een verlaten eiland. Helaas blijkt dat het eiland toch nog bewoond wordt door woedende wezens en is het aan Adol de taak om naar overlevenden te zoeken en een eigen basis te ontwikkelen tijdens zijn avontuur.

De game is sinds 26 juni beschikbaar voor de Switch. Om dit te vieren heeft NIS America een nieuwe trailer vrijgegeven, waarmee je nog snel even een beeld kunt krijgen van de game. Deze kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Launch trailer Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Geef een reactie