Fossil Hunters krijgt launch trailer

Fossil Hunters is vandaag uitgekomen voor de Nintendo Switch en de release wordt gevierd met een gloednieuwe trailer!

In Fossil Hunters speel je een avontuurlijke fossielenjager die naar een gebied is afgerezen om de mooiste fossielen te vinden. Je graaft in de grond om onderdelen te vinden, deze onderdelen moet je vervolgens verbinden om hele skeletten samen te stellen. Tijdens het graven moet je oppassen voor instortingen, monsters en valstrikken. De trailer kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

3 gedachten over “Fossil Hunters krijgt launch trailer

Geef een reactie