Pokémon Quest vanaf vandaag beschikbaar op mobiele apparaten

Dit kubus-achtige Pokémon-avontuur wil je niet missen!

Pokémon Quest is al enkele weken uit voor de Switch en is over het algemeen goed ontvangen. Alleen waren de mensen zonder een Switch teleurgesteld dat ze Pokémon Quest niet meteen konden spelen. Dat is vanaf vandaag verleden tijd, want je kunt de nieuwste Pokémon-game nu downloaden op je mobiele apparaten.

Voor de mensen die hun opgeslagen voortgang willen overzetten naar de mobiele versie van Pokémon Quest, nog even geduld. Er is een data transfer functie gevonden in de mobiele app, maar helaas nog niet in de Switch-versie zelf. Wanneer en of dit met een update van de Switch-versie wordt verholpen, is nog niet bekend. Wel is bekend dat je maar op één apparaat je opgeslagen gegevens kan bewaren. Je kan maar één keer per dag je opgeslagen voortgang overzetten van één apparaat naar een ander apparaat.

Verder heeft Nintendo nog een speciale trailer uitgebracht om de mobiele release van Pokémon Quest te vieren, die je hieronder kan bekijken.

Ga jij Pokémon Quest op je telefoon, Switch of helemaal niet spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Pokémon Quest vanaf vandaag beschikbaar op mobiele apparaten

Geef een reactie