Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Labo nu compatibel met Mario Kart 8 Deluxe!

Speel nu ook Mario Kart met de Toy-Con-motor!

Speel nu ook Mario Kart met de Toy-Con-motor!

Met de nieuwste software update van Mario Kart 8 Deluxe is het nu ook mogelijk om het spel te spelen met de Toy-Con-motor uit het mixpakket van Nintendo Labo. Na het installeren van de update kan je de motor selecteren als compatibele controller.

 
De game is volledig in het Nederlands vertaald. Je kunt Mario Kart 8 Deluxe in de tv-stijl spelen met de Toy-Con-motor, of het Nintendo Switch-systeem direct in het dashboard van de motor plaatsen om te spelen waar je maar wilt. Andere opties, zoals de stuurhulp en automatische acceleratie, zijn ook beschikbaar als je de motor als controller gebruikt.

Buiten Nintendo Labo zelf is dit de eerste software die Toy-Con ondersteuning krijgt. Naar de toekomst toe wil dit wel zeggen dat er waarschijnlijk nog andere games zullen volgen! Waar hoop jij op?