Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Labo Creators Contest aangekondigd

Doe mee en win een Nintendo Labo-switch!

Doe mee en win een Nintendo Labo-switch!

Zowel op 19 juli als op 7 september zal er een Nintendo Labo Creators Contest worden georganiseerd door Nintendo Europe. Op deze manier hoopt Nintendo een beroep te doen op de creativiteit van de gebruikers van Nintendo Labo. In drie categorieën kun je zo met een nieuwe en originele creatie proberen te winnen.

Het betreft de categorieën creaties, decoraties én kids. In de categorie creaties ben je vrij om met een originele toy-con-creatie te komen. De categorie decoraties kun je je knutselkunsten de vrije loop laten om de mooiste creatie in elkaar te zetten.

Als je jonger dan 12 bent kom je in aanmerking voor de laatste categorie, uiteraard kun je hierbij je ouder of voogd om hulp vragen. Je hebt ook toestemming van hen nodig om deel te nemen. De creaties die de halve finales bereiken worden al beloond met prijzen, de uiteindelijke winnaar krijgt een Nintendo Switch in cardboard stijl! Je kunt meer informatie vinden op de website van Nintendo.