Mario + Rabbids – Donkey Kong Adventure launchtrailer

De Mario + Rabbids – Donkey Kong Adventure DLC is uitgekomen en daar hoort natuurlijk een nieuwe trailer bij om de release te vieren!

In de uitbreiding raken Rabbid Peach en Beep-0 gescheiden raken de rest van de groep en landen op Donkey Kong Island, waar Rabbid Kong – die wraak heeft genomen voor zijn nederlaag in het hoofdspel – een leger heeft gevormd. Een Megabug is ook op het eiland verschenen, waardoor bananen zijn besmet en de macht van Rabbid Kong is toegenomen. Rabbid Peach en Beep-0 zullen moeten samenwerken met Donkey Kong en Rabbid Cranky om het leger van Rabbid Kong en de Megabug van het eiland te krijgen. De kersverse trailer kun je hieronder bekijken.

Mario + Rabbids is beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “Mario + Rabbids – Donkey Kong Adventure launchtrailer

Geef een reactie