Resultaten van het sinaasappelsap Splatfest bekend

Het afgelopen weekend stond Splatoon 2 weer in het teken van een Splatfest. Dit keer gingen team “pulp” en team “geen pulp” met elkaar de strijd aan. Hoe hoort sinaasappelsap nou gedronken te worden, met of zonder deze vezels?

Als je het afgelopen weekend mee hebt gedaan in team geen pulp is het je misschien al wel opgevallen. Dit team was veruit het populairste. Veel potjes resulteerde daardoor in een team geen pulp tegen team geen pulp. De resultaten liegen er dan ook niet om. 67.35% van de mensen drinkt hun sinaasappelsap liever zonder pulp erin. Een tweederde meerderheid dus!

Helaas voor team geen pulp is populariteit niet het enige wat telt in een Splatfest. Wel gingen ze met een 1-0 voorsprongen het gevecht aan. De overige twee punten zijn te verdienen door wedstrijden in solo battles te winnen en wedstrijden in team battles te winnen.

De solo battle overwinning ging nipt naar team pulp. Zij wonnen 50.62% van alle wedstrijden tegenover 69.38% voor het team wat hun drankje liever pulpvrij drinkt. Ook de team battles werden gewonnen door team pulp. Hierbij was het verschil aanzienlijk groter. Team pulp won 52.61% van de team gevechten.

Uiteindelijk is de overwinning dus toch gegaan naar team pulp. Met een 2-1 overwinning zijn zij de betere Splatoon spelers. Al zullen ze altijd flink in de minderheid blijven!

Heb je meegedaan aan het Splatfest? Vergeet dan niet om ergens de komende dagen je verdiende zeeslakken op te halen. Tot het volgende Splatfest!

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

2 gedachten over “Resultaten van het sinaasappelsap Splatfest bekend

Geef een reactie