Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win goodies bij Daily Nintendo

Tijd voor een nieuwe prijsvraag! Deze keer maak je kans op een van de twee setje goodies!

Tijd voor een nieuwe prijsvraag! Deze keer maak je kans op een van de twee setje goodies!

We hebben weer een leuke prijsvraag voor jullie geregeld. Dit keer geven we twee setjes met goodies weg. Een setje bevat een rood Mario shirt (S) mét een mooie large Luigi figurine. Het tweede setje bevat een zwart Mario shirt (XL) met Mario sleutelhanger + Yoshi sleutelhanger erbij. Jij maakt nu kans om een van deze twee setjes te winnen. Om kans te maken reageer je op dit bericht met erin welke set je zou willen winnen en op minimaal een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Let op: jouw keuze invullen voor het setje dat je zou willen winnen is dus een voorwaarde om kans te maken.

Meedoen kan tot en met 26 juni. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

 

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Per setje wordt een winnaar getrokken. Je doet pas mee als je aangeeft welk setje je wilt winnen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het eventueel niet aankomen van prijzen per post.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adresgegevens door te geven. Deze informatie wordt na versturen direct weer verwijderd en zal niet met derden worden gedeeld.