Yo-Kai Watch 4 Teaser

Een geestachtige avontuur verschijnt dit jaar nog in Japan.

Yo-Kai Watch is een RPG die in Japan al naam heeft gemaakt. De Yo-Kai zijn geestachtige figuren gebaseerd op Japanse folklore, welke unieke vaardigheden hebben die in het avontuur van pas komen. Vlak voor de E3 werd bekend gemaakt dat Level-5 informatie zou delen over het vierde deel binnen de Yo-Kai Watch-serie die voor de Nintendo Switch gaat uitkomen. Velen gingen uit van een trailer, maar zullen het echter moeten doen met een teaser.

In de teaser zijn verschillende personages en Yo-Kai te zien die inmiddels al hun opwachting hebben gemaakt in de gelijknamige animatieserie. Naast de vertrouwde personen in vorm van Nate en Jibanyan, zien we het hoofdpersonage en Yo-Kai die in de meest recente animatieserie te zien zijn. Opvallend is dat het  Het is daardoor interessant om te zien hoe dit verwerkt gaat worden in de game, welke dit jaar in Japan gaat uitkomen. Een release voor Europa is nog niet aangekondigd.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Yo-Kai Watch 4 Teaser

Geef een reactie