The Legend of Zelda Encyclopedia krijgt trailer

Het laatste boek uit de trilogie is eindelijk verkrijgbaar.

Het laatste boek in de Goddess Collection-trilogie kwam vorige week eindelijk buiten Japan uit. Waar de vorige boeken zich meer focusten op de geschiedenis van alle games die deel uitmaken van de legendarische franchise, zal dit laatste boek zich meer gaan richten op de stukken artwork van de spellen.

Deze laatste encyclopedie zal echter ook nieuwe informatie bevatten over de controversiële tijdlijn van de Zelda-games. Dit zal het boek ook zeker interessant maken voor mensen die nog dat laatste stukje informatie nodig hebben van deze trilogie.

Benieuwd naar de trailer? Bekijk hem hieronder!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “The Legend of Zelda Encyclopedia krijgt trailer

  • 24/06/2018 om 13:54
    Permalink

    Ben je toch snel €100 armer als je de hele ‘trilogie’ wilt.
    Als je er ruimte voor hebt (aangezien ze toch veel groter zijn dan games, en je wilt dit niet ergens onderaan of in een la stoppen) en fan bent van Zelda is het het denk ik wel waard.
    Leuk om als cadeau te geven wellicht.

Geef een reactie