Nieuwe amiibo in beeld gebracht

Inkling Girl en Ridley join the party!

Afgelopen E3 werd tijdens de nieuwe Super Smash Bros.-presentatie nieuwe amiibo onthuld. De nieuwe aanwinsten in de Super Smash Bros.-lijn hebben dan ook betrekking op de nieuwe toevoegingen in het roster, te kennen als Inkling uit Splatoon en Ridley afkomstig uit de Metroid-serie. Bij een Nintendo Event in Parijs werden de nieuwe figuren beter in beeld gebracht, met haarscherp beeld waardoor details beter zichtbaar zijn.

De functie van de amiibo hebben dezelfde functie hebben als in Super Smash Bros. for Wii U/for 3DS. Dit houdt in dat je zowel een computergestuurde vechter als jezelf kan trainen. De amiibo zal in jouw gevechtstechnieken anaylseren en zich daarop aanpassen. Dit houdt in dat jij als speler gaat leren van je eigen fouten, waardoor je hier van kan leren en sterker worden.

Een ander functie van de amiibo is dat je het personage kan customizen met aanvallen naar jouw wens. Hoe dan ook, de nieuwe amiibo zien er in ieder geval zeer gedetailleerd uit en zijn een lust voor het oog. Je kunt ze bekijken in de onderstaande afbeeldingen.

 

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Nieuwe amiibo in beeld gebracht

Geef een reactie