Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Inazuma Eleven Ares verschijnt in 2019 in het Westen

Level-5 heeft bevestigd dat deze nieuwe Inazuma-game, die tevens voor de Switch uitkomt, in 2019 zal verschijnen in Europa en de Verenigde staten.

Level-5 heeft bevestigd dat deze nieuwe Inazuma-game, die tevens voor de Switch uitkomt, in 2019 zal verschijnen in Europa en de Verenigde staten.

Naast de game heeft Ares ook een anime-serie. Deze anime is in Japan al sinds april bezig, maar Level-5 heeft in een PR-bericht aangegeven dat de serie komende herfst in Europese landen op televisie zal verschijnen. Van de originele Inazuma Eleven-serie zijn in Nederland alle afleveringen uitgezonden, dus mogelijk komt deze nieuwe serie ook hier op televisie. Het opmerkelijke aan de nieuwe game (en serie) is dat het een alternatieve vertelling biedt van de gebeurtenissen die zich afspeelden na de eerste game (en het eerste seizoen van de anime).