Did You Know Gaming neemt Waluigi onder de loep

Wah! Allemaal feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist!

Het YouTube-kanaal Did You Know Gaming geeft ons vaak leuke feitjes die we nog niet wisten. Vandaag is het de beurt aan onze paarse schurk Waluigi. De reden om Waluigi een eigen video te geven is simpel: Nintendo zou volgens het kanaal te weinig aandacht geven aan Waluigi.

In deze video horen we Lucahjin’s stem. Zij is namelijk te gast in de nieuwe video van Did You Know Gaming. Lucahjin is een Let’s Player en heeft al veel Nintendo games gespeeld. Ben je benieuwd naar de meest wah-zinnige feitjes? Je kunt ze zien in onderstaande video.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Did You Know Gaming neemt Waluigi onder de loep

Geef een reactie