Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 2

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

19 juni 2018

De vechter van de dag was niemand minder dan Mario. Volgens de post is Mario van alle markten thuis, waardoor hij zich in elke situatie kan redden. Ook wordt nog eens nadrukkelijk bevestigd dat Mario dit keer ook gekleed kan gaan in zijn bouwvakkersoutfit en trouwpak, waarbij Cappy hem gezelschap houdt.

 

Het level van de dag is het bekende Battlefield – ‘Slagveld’ in de Nederlandse versie. Wederom heeft het level een nieuw uiterlijk gekregen. De vele watervallen en vliegende eilanden zorgen voor een spectaculair uitzicht tijdens de gevechten. Super Smash Bros. for Wii U/3DS introduceerde Omega-versies voor levels – waardoor ze allemaal een Final Destination-verschijning kregen – terwijl Ultimate ons nu Battlefield-vormen geeft. Zo kun je dus elk level de lay-out van Battlefield geven.

De laatste post van vandaag is het Zwart gat: een nieuw item in Super Smash Bros. Ultimate. De sterke zwaartekracht trekt alles en iedereen naar zich toe. Je kunt maar beter afstand houden als iemand dit zwarte gat naar je gooit. Als je zelf een zwart gat gooit, kan je makkelijk klappen uitdelen aan de vechters die erin gevangen worden.

20 juni 2018

Op deze dag habben we twee nieuwe posts gekregen: een nieuw item en nieuw muziekstuk. Het nieuwe item van de dag is de nieuwe explosieve hulptrofee Bomberman. We zagen hem ook al tijdens de Nintendo Direct: E3 2018 langskomen, maar vandaag worden we getrakteerd met vier nieuwe screenshot. De bommen die Bomberman achterlaat, exploderen op de iconische, kruisvormige manier. Ook draagt hij verschillende soorten bommen bij zich, waaronder de standaard en Remote Control-bommen.

Het tweede explosieve nieuwtje van vandaag is een nieuw muziekstuk in de game: Bomb Rush Blush uit de Splatoon-serie. Deze remix van Callie’s persoonlijke nummer zal hoogstwaarschijnlijk in Morray Towers te horen zijn tijdens Smash-gevechten. Hieronder kun je alvast een voorproefje luisteren.

21 juni 2018

De laatste twee blogposts van de week staan in het teken van Link en Ice Climbers. Link laat dit keer zijn Twilight Princess-tuniek thuis in ruil voor zijn Champions Tunic van Breath of the Wild. Met een verandering in uiterlijk komen ook een paar nieuwe aanvallen. Zo kan Link zijn geschoten pijlen oppakken en afvuren met een nieuwe pijl, zodat je dubbel de schade kan aanrichten. Zijn oude bommen zijn vervangen door de Remote Bomb Rune, waardoor je de explosieven nu van een afstand kan laten afgaan. Link’s nieuwe Final Smash is de Ancient Bow and Arrow, ook bekend uit Breath of the Wild. Hierbij vuurt hij een krachtige Ancient Arrow af waarmee vijanden gelanceerd worden.

22 juni 2018

Terug in de strijd na tien jaar afwezigheid! Popo en Nana keren terug als een duo met al hun aanvallen uit Super Smash Bros. Melee en Brawl. Squall Hammer eindigt nu met een sterke slag die een hoge opwaartse knock-back na de eerste spin veroorzaakt. De aanval kan nu ook gebruikt worden om jezelf terug het veld in te bewegen, zelfs als er maar één Ice Climber aanwezig is. Beide Ice Climbers richten Blizzard nu vooruit op de grond, in plaats van allebei een andere kant op. Bij hun Final Smash, Iceberg, houden ze zich vast aan aan een condor, waardoor ze niet zelf per ongeluk van het level afglijden.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!