Splatfest nu van start

Drink jij je sinaasappelsap graag met of zonder pulp? Die vraag staat centraal in het splatfest dat zojuist van start is gegaan. De komende 24 uur kan je punten scoren voor jouw team.

Na het splatfest toernooi van vorige maand is er deze keer weer een regulier splatfest. Twee teams nemen het tegen elkaar op om voorgoed te beslissen wat nou lekkerder is. In het aankondigingsbericht dat eerder verscheen op Daily Nintendo was “met pulp” de populairdere keuze (3 tegen 1). Of dit ook de betere Splatoon-spelers zijn zal dit weekend moeten blijken.

Dit is het eerste Splatfest sinds de Octo Expansion DLC uit is gebracht, het zal dus ook voor het eerst zijn dat je met én tegen Octolings kan spelen. Qua gameplay zou dit geen verschil moeten maken maar het is wel leuk voor de afwisseling.

Het splatfest duurt tot morgenmiddag 16.00 korte tijd later zal de uitslag bekend gemaakt worden. Zodra de uitslag bekend is zullen we deze zo snel mogelijk publiceren op Daily Nintendo. Heel erg veel splatplezier het komende weekend, mogen de beste winnen!

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

2 gedachten over “Splatfest nu van start

Geef een reactie