Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beelden van Switch-versie De Blob

De remaster van de populaire Wii-game komt volgende week naar de Switch!

De remaster van de populaire Wii-game komt volgende week naar de Switch!

Voor diegene die het gemist hebben: THQ Nordic brengt 26 juni de remaster van Wii-game De Blob naar de Switch. Om te laten zien hoe de game draait op de Switch heeft NintenDaan onderstaande beelden gemaakt, waarin je ook alvast een mooie impressie van de game kunt krijgen.

De Blob is een platform puzzle game uit 2008. Jij speelt als de Blob, een blob met de mogelijkheid om overal verf achter te laten en de wereld te kleuren. Deze vaardigheden komen je goed van pas, aangezien alle kleur en vrolijkheid verboden zijn door de INKT Corporation, een slechte organisatie met een nogal zwart-witte kijk op het leven. Aan jou de taak om de stad te bevrijden van deze tyranie door zoveel mogelijk kleur terug te brengen!