Beelden van Switch-versie De Blob

De remaster van de populaire Wii-game komt volgende week naar de Switch!

Voor diegene die het gemist hebben: THQ Nordic brengt 26 juni de remaster van Wii-game De Blob naar de Switch. Om te laten zien hoe de game draait op de Switch heeft NintenDaan onderstaande beelden gemaakt, waarin je ook alvast een mooie impressie van de game kunt krijgen.

De Blob is een platform puzzle game uit 2008. Jij speelt als de Blob, een blob met de mogelijkheid om overal verf achter te laten en de wereld te kleuren. Deze vaardigheden komen je goed van pas, aangezien alle kleur en vrolijkheid verboden zijn door de INKT Corporation, een slechte organisatie met een nogal zwart-witte kijk op het leven. Aan jou de taak om de stad te bevrijden van deze tyranie door zoveel mogelijk kleur terug te brengen!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

4 gedachten over “Beelden van Switch-versie De Blob

 • 23/06/2018 om 08:38
  Permalink

  Leuk feitje: wist je dat de basis van deze game door Utrechtse studenten van de HKU als afstudeerproject is gemaakt? Daarna is het opgepikt door een ontwikkelaar en op de Wii uitgebracht. En nu dus ook op de Switch.
  Kunnen we best trots op zijn, denk ik dan.

 • 23/06/2018 om 13:58
  Permalink

  De soundtrack van (met name) deel 2 was echt briljant. Bij elke kleur hoort een ander solo instrument. Als je iets verft speelt er even een solo van de kleur van dat instrument. Werkte heel erg bevredigend. Misschien dat ik deze weer eens oppik.

Geef een reactie