Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Accesoires van Bionik

Bionik Charge Stand
Niet alleen consoles en games zijn belangrijk voor gamers, ook alles eromheen zoals een extra grip en een fijne stoel zijn erg fijn. Vandaar dat accessoiremakers zoals Bionik ook aanwezig waren op de E3.

Niet alleen consoles en games zijn belangrijk voor gamers, ook alles eromheen zoals een extra grip en een fijne stoel zijn erg fijn. Vandaar dat accessoiremakers zoals Bionik ook aanwezig waren op de E3.

Bionik had dit jaar verschillende nieuwe Switch-accessoires om te tonen op de E3. Zo hadden ze om te beginnen de Commuter Bag. Dit tasje zal je Switch goed kunnen beschermen door extra versteviging, waardoor het scherm extra veilig moet zijn. Daarnaast heeft het tasje ruimte voor acht games en een extra setje Joy-Con. Wil je hem meenemen? Dan kan dat door een handige schouderband die bij het pakket zit. Dit pakket zal $34,99 gaan kosten. Voor $69,99 heb je een versie waar nog eens een 8000 mAh powerbank bij zit.

Extra power

De Power Stand maakt het een stukje makkelijker voor je om meerdere accesoires tegelijkertijd op te laden. Natuurlijk kan je de eerste set Joy-Con makkelijk opladen aan de Switch, maar bij extra accesoires gaat dat net wat moeilijker. Met de Power Stand kan je op één plek makkelijk een setje Joy-Con en een Pro Controller tegelijkertijd opladen. Voor $24,99 kan dit een makkelijke oplossing zijn voor iedereen die geen zin heeft in al die snoeren. Tevens is het gewoon een handige opbergplek, mocht je de producten niet gebruiken.

Dan heb je nog de Power Shield. Deze hoes die je om de Switch zelf klemt heeft een 5000 mAh batterij ingebouwd, welke je kan opladen door middel van de bijgeleverde dock of via een USB-C kabel. Daarnaast heeft hij nog handige uitstulpingen voor betere grip. Een groot nadeel van deze case is echter dat je elke keer de Switch eruit moet halen om hem in de dock te stoppen. Dit product moet $59,99 gaan kosten.

Een third party dock?

Dan heb je nog de Lynx. Het klinkt misschien erg tricky om deze aan te schaffen na alle brickberichten met docks van derde partijen. Bionik heeft echter verzekerd dat deze hierop getest zou moeten zijn, waardoor het niet zou kunnen gebeuren. Dit compacte apparaat is ook geen echte dock, maar zal wel zijn functie vervangen. Nu is dat voor als je thuis bent niet erg noodzakelijk, maar het maakt het wel een stuk makkelijker om elders op een tv te spelen. De prijs is hiervan nog niet bekend.

Al deze producten moeten dit najaar verschijnen.